Η εταιρεία για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Μαγειρικής της, με πλούσιες πασχαλινές γεύσεις και μυρωδιές.

Την Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, η Lidl Food Academy από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, χάρισε μία πλούσια πασχαλινή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη παραδοσιακές δραστηριότητες και γαστρονομικές δημιουργίες.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικά πασχαλινά εδέσματα από τους έμπειρους Σεφ και βοηθούς της Lidl Food Academy. Παράλληλα, οι νεαρότεροι επισκέπτες διασκέδασαν με ποικίλες δραστηριότητες και συμμετείχαν σε δημιουργικά πασχαλινά εργαστήρια διακόσμησης, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών.

Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά το συνεχές και ισχυρό αποτύπωμά της στη κοινωνία, η εκδήλωση συμπεριελάμβανε και δραστηριότητες ενίσχυσης του πολύτιμου έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Τα Open Days της Lidl Κύπρου έχουν πια καθιερωθεί ως μία αγαπημένη παράδοση που αντικατοπτρίζει τη διαχρονική δέσμευσή της για σύσφιξη των σχέσεών της με τα μέλη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται.

X