Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη στις μπύρες Lidl, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Ιουνίου στον δροσερό και μοδάτο κήπο στης Lidl Food Academy.

Τί το καλύτερο από ένα καλοκαιρινό βραδάκι συνοδευμένο από τις αγαπημένες μας μπύρες Argus και Perlenbacher, λαχταριστό BBQ και ζωντανό ακουστικό ροκ πρόγραμμα από μέλη της μπάντας ΟnTour!

Τη βραδιά προλόγισε ο κ. Δημήτρης Πορτοκάλογλου,(Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Lidl Κύπρου) που παρουσίασε τις μπύρες της συλλογής των Lidl και οδήγησε με μαεστρία το beer tasting.

Όπως ο ίδιος διευκρίνισε, οι μπύρες που επιλέχτηκαν, εύκολα μπορεί κανείς να τις βρει σε όλα τα καταστήματα Lidl στην Κύπρο, απευθύνονται σχεδόν σε όλα τα γούστα, ενώ από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Ιουλίου όλοι οι πελάτες της Lidl θα επωφελούνται από την έκπτωση 20% στις μπύρες Argus και Perlenbacher.

H Lidl Κύπρου όπως εξήγησε ο κ. Πορτοκάλογλου είναι σε συνεχή αναζήτηση νέων γεύσεων που να μπορούν να συνοδεύσουν αρμονικά τα τοπικά προϊόντα και τις τοπικές γαστρονομικές παραδόσεις μας.

Η βραδιά είχε φυσικά και το τελετουργικό της. Παγωμένες μπύρες σε επιτραπέζιες παγοθήκες και 9 ποτηράκια που αντιστοιχούσαν στην κάθε μπύρα της Lidl συλλογής, βρισκόντουσαν στους πάγκους των τυχερών προσκελημένων. Κάθε φορά δοκιμαζόταν μια ξεχωριστή μπύρα και ακολουθούσε η περιγραφή της.

Μπύρες ελαφριές και δροσερές, Μπύρες με δυνατό σώμα και υψηλή αλκοόλη, Μπύρες βυθοζύμωτες, σε μεγάλη συσκευασία ή ατομική, μοναδικές Μπύρες σίτου με ξηρή καθαρή γεύση και πληθωρικό αφρό, Μπύρες με καταβολές το Μεξικό και εξωτική γεύση, τέλειος συνδυασμός με μία φέτα λεμόνι.

Μπύρες υπέροχες, καλοκαιρινές, Μπύρες για κάθε γούστο.

Μια βραδιά άφθονης μπύρας, BBQ και live μουσικής την οποία απόλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι, γευσιγνώστες, food editors και φυσικά οι νικητές στον διαγωνισμό στο facebook της Lidl Food Academy που απάντησαν σωστά στα σχόλια και κέρδισαν προσκλήσεις για το ‘Beer ο’clock’!

Καλοκαίρι και Μπύρα και η Lidl που σας φροντίζει!

X