Τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές. Απαιτούν και αξίζουν πάντα το καλύτερο. Για αυτό την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου η Lidl Cyprus παρουσίασε στη Lidl Food Academy τη νέα αποκλειστική μάρκα παιδικής και βρεφικής φροντίδας της Lidl, Lupilu. Η σειρά Lupilu αποτελείται από προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλή τιμή, τα οποία έχουν βραβευτεί και ξεχωρίσει σε χώρες του εξωτερικού. Η μάρκα Lupilu αποτελείται από βιολογικά προϊόντα διατροφής όπως νόστιμες κρέμες, παιδικές τροφές σε βαζάκι και σνακ. Περιλαμβάνει είδη περιποίησης όπως μια μεγάλη επιλογή από πάνες, κρέμες, καθαριστικά, κ.ά., καθώς και παιδική μόδα και ρούχα εγκυμοσύνης από 100% οργανικό βαμβάκι αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται το μωρό, η έγκυος ή η νέα μαμά. Την παρουσίαση ανέλαβε η Άντρη Καραντώνη. Ο παιδίατρος Δρ. Κυριάκος Χατζηλαμπρής τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να επιλέγουμε βιολογικές παιδικές τροφές, ενώ η διαιτολόγος Δρ. Χριστίνα Κονή ενημέρωσε για τα συστατικά που πρέπει να αποφεύγουμε.

Σε συνέχεια της παρουσίασης, η Lidl οργάνωσε στη Lidl Food Academy το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ένα ξεχωριστό σεμινάριο για μέλλουσες και νέες μανούλες. Το σεμινάριο προσέφερε πολύτιμες συμβουλές από τη διαιτολόγο Δρ. Χριστίνα Κονή , παρουσίαση υγιεινών και νόστιμων συνταγών από τον Σεφ Πετεβίνο, μαθήματα και επίδειξη για τη σωστή περιποίηση και την φροντίδα του μωρού από την Κλαίρ Ανν Μαυρή.
Οι μαμάδες που βρέθηκαν στο σεμινάριο γνώρισαν τη μεγάλη ποικιλία των βιολογικών προϊόντων της σειράς Lupilu, ενημερώθηκαν για τα θέματα που τις απασχολούν σχετικά με τη μητρότητα, συζήτησαν τις απορίες τους και έμαθαν για τη φροντίδα και διατροφή του εαυτού των μωρών τους . Παράλληλα απόλαυσαν γευστικά αλλά και υγιεινά σνακ και δροσερά ποτά, γνώρισαν και άλλες μανούλες, μοιράστηκαν εμπειρίες και ανησυχίες περνώντας ένα εποικοδομητικό πρωινό στην ακαδημία και κέρδισαν δώρα Lupilu.
Λόγω της επιτυχίας και μεγάλο αριθμό συμμετοχών, η Lidl θα επαναλάβει το σεμινάριο το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy.

 

 

X