Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στη Lidl Food Academy, ο Chef Κωνσταντίνος Πετεβίνος με τους βοηθούς του παρουσίασε λαχταριστές συνταγές για απολαυστικές ζύμες σε πρωτότυπους συνδυασμούς, με πρώτη ύλη εξαιρετικά προϊόντα που εύκολα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων Lidl. Έδωσε, έτσι, την ευκαιρία στους τυχερούς επιλεγέντες των τακτικών κληρώσεων που διενεργούνται στα Lidl, να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στη μαγειρική. Φυσικά, με την καθοδήγησή του αλλά και τη βοήθεια που παρέχει ο πολύ καλά οργανωμένος και άρτια εξοπλισμένος χώρος της Ακαδημίας.

Οι συνταγές αφορούσαν:

Κιμαδοπιτάκια με μανιτάρι και χαλεπιανό, πλασμένα από αλεύρι Belbake, καστανή ζάχαρη και βούτυρο λιωμένο Milbona, και για τη γέμιση, κιμά κοτόπουλο Του Χασάπη, μπόλικο τυρί cheddar, πελτέ ντομάτας Nostia, αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο Freshona, και φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο Alesto.

Χαλουμόπιτες με χωριάτικο αλεύρι Χρυσός Μύλος, σάλτσα ντομάτας με βασιλικό Combino και χαλούμι κομμένο σε κύβους Λιβάδι, πλασμένες σε σχήμα “γόνδολα”, περιχυμένες με λιωμένο βούτυρο.

Και εκτός συναγωνισμού, Αχλαδόπιτα με μαύρη σοκολάτα JD Gross, βότκα και κανέλα αλεσμένη Kania.

Οι ‘νεοφώτιστοι chef’ εκτέλεσαν υποδειγματικά τις συνταγές, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Lidl που τους δόθηκαν, ακολουθώντας πιστά τις εξαιρετικές και πολύ χρήσιμες συμβουλές του Chef Πετεβίνου για την παρασκευή απολαυστικών και υγιεινών γευμάτων, και φυσικά απόλαυσαν τα δημιουργήματά τους σε χαρούμενη και παρεΐστικη ατμόσφαιρα στους δροσερούς χώρους της Ακαδημίας Γευσιγνωσίας της Lidl.

X