Ingredients for 10 cheesecakes
- 10 Neo cocoa biscuits (2 packets), with a chocolate filling
- 200 gr cream cheese, Linessa
- 3 tbsp icing sugar, Belbake
- 4 tbsp cream, Milbona
For the garnish
- Frozen berries, Green Grocer’s
- Chocolate flakes, Belbake
- Orange zest
- Mint
Preparation
- In a bowl combine the cream cheese, icing sugar and vanilla until you have a creamy mixture.
- Put the mixture into a piping bag to which you have attached a nozzle.
- Put the biscuits on a tray and decorate them with the cream using the piping bag.
- Garnish with the chocolate and top off with a berry, orange zest and mint.
Υλικά για 25 cheesecake
- 1 συσκευασία μπισκότα κακάο Neo, με σοκολατένια γέμιση
- 200γρ.τυρί κρέμα, Linessa
- 3 κ.σ.ζάχαρη άχνη, Belbake
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, Milbona
Για τη γαρνιτούρα
- Κατεψυγμένα μούρα, Green Grocer’s
- Σοκολάτα σε νιφάδες, Belbake
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- Δυόσμο
Μέθοδος παρασκεύης
- Σε ένα μπολ κτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, στην άκρη της οποίας έχετε προσαρμόσει ένα κορνέ.
- Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα δίσκο. Με την σακούλα ζαχαροπλαστικής γαρνίρετε τα μπισκότα με την κρέμα.
- Γαρνίρετε με τη σοκολάτα και τοποθετήστε στην κορυφή ένα μούρο, ξύσμα πορτοκάλι και δυόσμο.