Η παρουσίαση της υπερσύγχρονης κουζινομηχανής monsieur cuisine edition plus, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στη Lidl Food Academy από τον Chef Λευτέρη Λαζάρου και τον Chef Κων/νο Πετεβίνο. Στα πλαίσια της παρουσίασης, έγινε μαγειρική επίδειξη από τους δύο Chef, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους και εκπροσώπους των ΜΜΕ να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με το monsieur cuisine edition plus, αποκτώντας έτσι μια προσωπική εμπειρία για το τι προσφέρει.

Μοντέρνο, πρακτικό και επαγγελματικό, κατάλληλο για μαγείρεμα, ψήσιμο, βράσιμο στον ατμό, ζύμωμα, ζύγισμα, και άλλες πολλές μαγειρικές λειτουργίες, υπόσχεται να κάνει το καθημερινό μαγείρεμα, πραγματική απόλαυση!

Παρέχει τη δυνατότητα για ρυθμιζόμενη θερμοκρασία για μαγείρεμα ακριβείας, καθώς και οθόνη ενδείξεων για ρύθμιση της ώρας και της ταχύτητας. Είναι ιδανικό για σούπες, σάλτσες, smoothies, λαχανικά, κρεατικά, ζυμαρικά, ψάρι, μαρμελάδες, ζύμες, dips και πολλά άλλα.

Βρείτε το σε όλα τα καταστήματα Lidl από τις 4 Δεκεμβρίου, σε συσκευασία που περιλαμβάνει βιβλίο μαγειρικής με 200 συνταγές για περισσότερες μαγειρικές εμπειρίες.

O τέλειος βοηθός τώρα και στη δική σας κουζίνα!

X