Υλικά για 30 cheesecake
- 30 μπισκότα κακάο Neo χωρισμένα στα δύο
- 3 μπισκότα κακάο Neo, σπασμένα σε σκόνη
- 250γρ.τυρί κρέμα, Linessa
- 1/4φλιτζάνιζάχαρη άχνη, Belbake
- 1/2κουταλάκι του γλυκούεκχύλισμα βανίλιας, Belbake
- 1 φλιτζάνικρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή, Milbona
- 30 κατεψυγμένα μούρα, Green Grocer’s
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Μέθοδος παρασκευής
- Σε ένα μπολ κτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
- Χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, ανακατέψτετην κρέμα γάλακτος (σε παχύρρευστη μορφή). Μεταφέρετε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, στην άκρη της οποίας έχετε προσαρμόσει ένα κορνέ.
- Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε4 μεγάλαμπισκότα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και συνθλίψτε τα.
- Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα δίσκο. Με την σακούλα ζαχαροπλαστικής γαρνίρετε τα μπισκότα με την κρέμα.
- Τοποθετήστε στην κορυφή ένα μούρο και ξύσμα πορτοκάλι.