Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Mexican chicken wings with blue cheese sauce with yoghurt and honey

 

Mexican chicken wings:

 

  • 2 packets of marinated chicken wings, Tou Hasapi

 

Accompaniment:

 

  • Blue cheese sauce with yoghurt and honey
    (see recipe below)
  • Celery, cut in sticks


 

PREPARATION

 

  1. Preheat the oven to 210 C° and line a baking tray with aluminium foil and greaseproof paper.
  2. Put the chicken wings on the baking tray and cook until they start to brown, for about 15 minutes.
  3. Turn the wings over and cook for a further 15 minutes or until they are golden brown.
  4. Put the wings on a platter and serve with the celery and blue cheese sauce.


Blue cheese sauce with yoghurt and honey:

 

  • ½ packet gorgonzola, Lovilio
  • 1 small, strained yoghurt, Milbona
  • 4 tbsp Mayonnaise, Vita D’or
  • Juice of ½ a lemon
  • 1 tbsp honey, Marlen
  • 2 tbsp coriander, freshly chopped
  • Salt, Kypari
  • Pepper, KANIA


 

PREPARATION

 

  1. Put all the ingredients in a blender and combine until you have a creamy puree.
  2. Put the sauce into a bowl, next to the wings.

 Μεξικάνικες φτερούγες κοτόπουλο:

 

  • 2 συσκευασίες μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλο, του Χασάπη

 

Συνοδευτικά:

 

  • Σάλτσα μπλε τυριού με γιαούρτι και μέλι
    (ακολουθεί συνταγή)
  • Σέλινο , κομμένο σε μπαστουνάκια


 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

  1. Προθερμένουμε το φούρνο στους 210 C° και στρώνουμε ένα ταψί με ασημόχαρτο και λαδόχαρτο.
  2. Τοποθετούμε τις φτερούγες πάνω στο ταψί και τις ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 15 λεπτά.
  3. Με μια λαβίδα γυρίζουμε τις φτερούγες
    και τις ψήνουμε για ακόμα 15 λεπτά ή
    μέχρι να πάρουν ροδοκόκκινο χρώμα.
  4. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε πιατέλα
    και σερβίρουμε με το σέλινο
    και τη σάλτσα μπλε τυριού.


Σάλτσα μπλε τυριού με γιαούρτι και μέλι:

 

  • ½ συσκευασία gorgonzola, Lovilio
  • 1 μικρό γιαούρτι στραγγιστό, Milbona
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα, Vita D’or
  • Χυμός από ½ λεμόνι
  • 1 κ.σ. μέλι, Marlen
  • 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • Αλάτι , Kυπάρι
  • Πιπέρι, Kania


 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

  1. Ρίγνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα
    ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
  2. Τοποθετούμε τη σάλτσα σε μπολ δίπλα στις φτερούγες.
  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2022 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X