Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Παγωτό Μάνγκο-Ροδάκινο Φλαμπέ

Υλικά 4 μερίδες:

Για το παγωτό:

 

  • 1 φλιτζ. Κατεψυγμένα Μούρα,
    Green Gorcer’s
  • 1 κ.γ.   Ξύσμα Πορτοκάλι
  • 3 κ.σ.  Μπράντι, Majestät
  • 6 κ.σ. Σιρόπι από Κομπόστα Ροδάκινου
  • 4 κομμάτια Κομπόστα Ροδάκινου, Harvin
  • 4 μπάλες Παγωτό Μάνγκο, Gelatelli


 

 

Για την διακόσμηση:

  • Λευκή Σοκολάτα τριμμένη, Fin Carré
  • Φύλλα Δυόσμου
  • Κτυπημένη Κρέμα Γάλακτος
    (προπαρασκευασμένη), Milbona

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα μικρό τηγανάκι βράστε ελαφρά τα Μούρα μαζί με το ξύσμα. Ανάψτε προσεκτικά με το μπράντι και σβήστε με το σιρόπι.
    Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για περίπου 2 λεπτά.
  2. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει ελαφρά.
  3. Σε ένα κρύο ποτήρι σερβιρίσματος προσθέστε λίγη ποσότητα
    (το 1/8 από την ποσότητα) από τα Μούρα.
  4. Στη συνέχεια βάλτε ένα κομμάτι Ροδάκινο γυρισμένο προς τα πάνω.
  5. Προσθέστε μια μπάλα παγωτού και βάλτε ξανά λίγη σάλτσα από τα μούρα
    (το 1/8 από την ποσότητα).
  6. Γαρνίρετε με κτυπημένη κρέμα γάλακτος, λευκή σοκολάτα τριμμένη και φύλλα δυόσμου.
  7. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα τρία ποτήρια.

 

 

Ingredients for 4 servings:

 

For the ice cream:

  • 1 cup frozen berries,  Green Grocer’s
  • 1 tsp orange zest
  • 3 tbsp brandy, Majestät
  • 6 tbsp syrup from a can of peaches
  • 4 pieces of canned peaches, Harvin
  • 4 balls of mango ice cream, Gelatelli


For the decoration:

  • White chocolate, grated, Fin Carré
  • Mint Leaves
  • Whipped Cream (pre-made), Milbona

 

PREPARATION

  1. In a small frying pan, lightly cook the berries and the orange zest. Carefully set the brandy alight over them and put out with the syrup.
  2. Leave the mixture to simmer for about 2 minutes.
  3. Remove from the heat and leave to cool slightly.
  4. Put about 1/8 of the berries into a cold serving glass.
  5. Then add the peaches, facing upwards.
  6. Add a ball of ice cream and again a little of the berry syrup (about 1/8).
  7. Garnish with the whipped cream, grated white chocolate and mint leaves.
  8. Repeat the process for another three glasses.

 

 

  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2023 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • LITTLE CHEFS
  • ECO HACKS
  • LIDL WELLNESS CAMP 2022
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X