ΥΛΙΚΑ
- Σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ.τ.γ.
- Ελαιόλαδο 50γρ., Αρχαϊκά
- Ζωμό λαχανικών 150γρ., Kania
- Αλάτι 1 κ.τ.γ., Κυπαρι
- Πιπέρι 1/3 κ.τ.γ., Kania
- Φρέσκο κρεμμύδι 20γρ.
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.τ.σ.
- Ξύσμα λεμονιού 1 κ.τ.σ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα λεμονιού και το μαϊντανό .
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το μισό αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά.
- Τοποθετούμε τα φιλέτα από τη μεριά της πέτσας.
- Αλατοπιπερώνουμε με το υπόλοιπο.
- Μαγειρεύουμε για 4 λεπτάσε χαμηλή φωτιά.
- Γυρνάμε με προσοχή τα φιλέτα και τα ψήνουμε για αλλά 4 λεπτά.
- Βγάζουμε τα φιλέτα, δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να γλασάρει.
- Σερβίρουμε τα φιλέτα με βραστά χόρτα.
- Ρίχνουμε γλασαρισμένη σάλτσα στο κάθε φιλέτο και βάζουμε λίγη ακόμα σάλτσα πάνω στα βραστά χόρτα.