Υλικά για μια ομελέτα 20 εκ.
- 2 μικρά κολοκυθάκια, τριμμένα σε χοντρό τρίφτη
- 1 μεγάλη πατάτα, ξεφλουδισμένη και τριμμένη σε χοντρό τρίφτη
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο σε λεπτό τρίφτη
- 100γρ. φέτα, τριμμένη σε χοντρό τρίφτη, ΓΑΛΠΟ
- 2 κ.σ. χοντροκομμένο φρέσκα φύλλα κόλιανδρο
- 1 κ.γ. ρίγανη, Mikado
- ½ κ.γ. ξύσμα λεμόνι
- ½ κ.γ. πιπέρι, Kania
- 4 μεγάλα αυγά
Μέθοδος παρασκευής
- Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα λαχανικά που έχετε περάσει από χοντρό και λεπτό τρίφτη (κολοκυθάκια, πατάτα, κρεμμύδι, σκόρδο).
- Μέσα στο μπολ προσθέστε τη φέτα μαζί με τα μυρωδικά (κόλιανδρο, ρίγανη, ξύσμα λεμόνι, πιπέρι).
- Σε ένα μικρό μπολ τοποθετήστε τα αυγά και χτυπήστε τα καλά να αφρατέψουν με ένα πιρούνι.
- Τοποθετήστε τα αυγά μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε το μείγμα μέσα σε ένα στρογγυλό ταψί ή τηγάνι διαμέτρου 20 εκ. το οποίο έχετε στρώσει με λαδόχαρτο.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει