Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Almond cake “Torta Caprese”

Ingredients for 2 cakes

  • 6 eggs
  • 200 gr. unsalted butter, Milbona
  • 200 gr. sugar, Belbake
  • 200 gr. black chocolate, J.D GROSS
  • 200 gr. ground almonds, Alesto
  • 2-3 drops almond essence, Belbake

 

Method

  1. Melt the chocolate and the butter together in a bain marie and then stir in the almonds. Leave the mixture to cool a little.
  2. Separate the yolks and the white of 3 eggs into 2 bowls.
  3. Add the yolks to the chocolate mixture which has cooled and then add the sugar. Continue to stir until the mixture is homogeneous.
  4. Beat the whites to a stiff meringue. Using a spatula, carefully fold the whites into the chocolate mixture.
  5. Line two baking trays (15 cm) with nonstick paper and brush with butter, Bake the caprese in a preheated oven at 180°C, for 30-35 minutes. Allow to cool. Remove from the tray and sprinkle with some icing sugar.
  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2023 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • LITTLE CHEFS
  • ECO HACKS
  • LIDL WELLNESS CAMP 2022
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X