Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Individual Lava Cakes

Makes 24 lava cakes

  • 300 cooking chocolate, Fin Carré
  • 300 unsalted butter, Milbona
  • 360brown sugar, Belbake
  • 9 eggs
  • 2 vanilla pods, Belbake
  • 210 all purpose flour, sifted, Rivercote
  • ½ tsp of Himalayan salt, Deluxe

 

Method

  1. Place the butter and the chocolate in a bowl. Place the bowl in a bain marie and whisk until the ingredients are melted.
  2. When the ingredients are melted, carefully remove the bowl from the heat for 5-10 minutes until the mixture cools slightly.
  3. Add the brown sugar and vanilla and whisk until smooth.
  4. Then add the eggs one by one, continuing to stir.
  5. Then add the flour little by little, continuing to whisk until the mixture is smooth
  6. Using two soup spoons, share out the mixture in 24 individual silicone baking molds filling ¾ to the top.
  7. Place in a tray and bake in a pre-heated an air oven at 170 degrees Celsius for 10 minutes.
  8. Remove the cakes from the oven and leave for another 5 minutes until they cool a little.
  9. Then remove from the molds and serve with vanilla ice cream.

 

  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2022 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X