Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Sweet carrot pudding “Carrot Kheer”

Ingredients (serves 8)

  • 4 cups fresh milk, full fat Milbona
  • 3 cups carrots, finely grated
  • 2 cups dairy cream Milbona
  • 4 tbsp brown sugar, Belbake
  • ½ cups currants, Alesto
  • ½ tsp cardamom Kania, in powder
  • ½ tsp cinnamon Kania, in powder
  • ½ cup unsalted almonds, finely chopped Alesto

 

 

Method: 

  1. In a medium saucepan heat the milk on low heat. As soon as it begins to boil add the grated carrots and leave to simmer until soft (about 15 minutes).
  2. Add the cream, the sugar and the currants and allow the mixture to come to the boil.
  3. Remove the saucepan from the heat, add the cardamom and the cinnamon and blend the mixture in the saucepan with a hand blender.
  4. Serve in small bowls and sprinkle each portion with almonds.
  5. The carrot pudding is served at room temperature or cold.

 

  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2023 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • LITTLE CHEFS
  • ECO HACKS
  • LIDL WELLNESS CAMP 2022
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X