Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

“Katsou” bananas

Ingredients (serves 8)

  • 4 tbsp flour
  • 4 eggs, lightly beaten
  • 12 tsp ground cereal flakes Crownfield
  • 4 tbsp grated coconut Atco
  • 4 large bananas, cut in two (or whole)
  • Vegetable oil for frying Vitad’or

 

For serving

  • Powdered sugar for sprinkling, Belbake
  • 8 scoops vanilla ice cream, Noblissima
  • Mint leaves for garnishing

 

Method

  1. Put the flour in a deep plate.
  2. Put the lightly beaten eggs in a bowl.
  3. Put the ground cereal and the grated coconut (optional) in another deep plate.
  4. Cover the bananas with flour, dip in the eggs and immediately after bread them in the ground cereal.
  5. Heat the vegetable oil and fry for 3-4 minutes or until brown and crunchy.
  6. Remove the bananas with a skimmer and put on kitchen paper to drain the oil.
  7. Sprinkle with the powdered sugar and serve with the vanilla ice cream.
  8. Garnish with the mint leaves.
  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2023 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • LITTLE CHEFS
  • ECO HACKS
  • LIDL WELLNESS CAMP 2022
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X