Για ακόμα μία χρονιά, η Lidl Κύπρου άνοιξε τις πόρτες της Ακαδημίας Μαγειρικής της στο κέντρο της Λευκωσίας για ένα άκρως χριστουγεννιάτικο διήμερο εκδηλώσεων και χάρισε ένα μοναδικό, γιορτινό ολοήμερο πρόγραμμα σε εκατοντάδες επισκέπτες.

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ο εντυπωσιακά στολισμένος χώρος της Lidl Food Academy υποδέχτηκε επισκέπτες όλων των ηλικιών, σε ένα άκρως εορταστικό και χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, πεντανόστιμα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και αφεψήματα, αλλά και πολλές εκπλήξεις, δώρα με την παρουσία του Άγιου Βασίλη σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της Ακαδημίας.

Παράλληλα με τις όλες τις εορταστικές δραστηριότητες, η Lidl Κύπρου φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της Lidl Food Academy και ομάδες εθελοντών από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, καθώς και από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες, τους οποίους στηρίζει με κάθε τρόπο και διαχρονικά, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ενισχύσει και να στηρίξει το σπουδαίο έργο τους, σε μία περίοδο που η προσφορά στους συνανθρώπους μας αποτελεί προτεραιότητα.

Η Lidl Κύπρου, μέσα από κάθε ενέργεια που πραγματοποιεί, στοχεύει να βρίσκεται δίπλα στο κοινό δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις κάθε εορταστική περίοδο.

X