14 Οκτωβρίου 2023

9:00
Είναι πρωί Σαββάτου και η Ακαδημία της Lidl άνοιξε τις πόρτες της για… brunch! Πρώτα, όμως, πρέπει να το μαγειρέψουν οι συμμέχοντες!
10:00
Ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος εξηγεί τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένα brunch για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και αρχίζει τη μαγειρική με φριτάτα με τυρί και καπνιστό σολομό.
10:30
Ανάκατα αυγά ή scrambled eggs, όπως κι αν τα λες, με τέτοια συνταγή και λίγο λουκάνικο, λίγη πράσινη σαλάτα ή λίγα φασόλια με ντομάτα στο πλάι, τα απολαμβάνεις σίγουρα. Οι συμμετέχοντές μπήκαν για τα καλά στο νόημα!
11:30
Κάτι πιο πικάντικο, κανείς; Το μάθημα συνεχίστηκε με shakshuka για τους εκλεκτούς, με τα πικάντικα της αρώματα να γεμίζουν την κουζίνα της Ακαδημίας.
12:00
Το μάθημα συνεχίστηκε με ένα πανεύκολο, μα πεντανόστιμο smoothie με γιαούρτι καρύδας, μπανάνα, μούρα και chia seeds. Ο συνδυασμός των υλικών ενθουσίασε τους επίδοξους σεφ και έδωσε πολλές ιδέες για θρεπτικά προγεύματα!
12:30
Φέραμε και λίγο Αμερική στο πιάτο μας, με αμερικάνικα pancakes, τα οποία σερβίραμε με μια ποικιλία από γεύσεις, όπως ξηρούς καρπούς, μούρα, σιρόπι σφενδάμου και πραλίνα φουντουκιού.
13:30
Κλείσαμε με κλασική κι αγαπημένη μιμόζα, το απόλυτο ποτό για brunch! Στην υγειά μας, λοιπόν και στα πιο συναρπαστικά σπιτικά brunch!

Συνταγές Σεμιναρίου

Αυγά ανάκατα «scrambled eggs»

Αυγά με πικάντικη σάλτσα ντομάτας «Shakshuka»

Αμερικάνικα pancakes

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X