Στον ειδικά διαμορφωμένο και πασχαλινά στολισμένο κήπος της, η Ακαδημία Μαγειρικής της Lidl Κύπρου υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία ημέρα άκρως διασκεδαστική.

Για ακόμα μία χρονιά, η Lidl Food Academy άνοιξε τις πόρτες της, την Κυριακή 9 Απριλίου από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και έδειξε τη φιλοξενία της σε όλους τους επισκέπτες της μέσα σε μία υπέροχη πασχαλινή ατμόσφαιρα!

Η γιορτινή εκδήλωση επιφύλασσε πολλές εντυπωσιακές δραστηριότητες και ακόμα πιο πολλές εκπλήξεις για όλους και ειδικά για τα παιδιά! Από κληρώσεις με πλούσια καλάθια με προϊόντα Lidl, μέχρι πασχαλινά παιδικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ‘Little Chefs’, καθώς και ολοήμερες δραστηριότητες με παιχνίδια και χειροτεχνίες για όλη την οικογένεια. Η εκπληκτική ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε από την υπέροχη μουσική των DJs αλλά και με τη ζωντανή εκπομπή του Mix FM.

Η Lidl Food Academy, αποτελεί πλέον το hot spot της Λευκωσίας για όσους αγαπούν τις μαγειρικές γνώσεις, το καλό φαγητό και την υγιεινή, ποιοτική και βιώσιμη διατροφή.

 

 

X