Για άλλη μια χρονιά η Lidl φιλοξένησε στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο της Lidl Food Academy λάτρεις της μπύρας για να δοκιμάσουν τις αγαπημένες μπύρες της Lidl.

Οι παρευρισκόμενοι, που αποτελούνταν από ανθρώπους των Μέσων αλλά και τυχερούς πελάτες της Lidl, απόλαυσαν μια βραδιά με λαχταριστό BBQ ζωντανή ροκ μουσική αλλά και πολλά beer games!

Οι μπύρες που επιλέχθηκαν απευθύνονταν σε όλα τα γούστα και συνδυάζονται υπέροχα με όλα τα προϊόντα Lidl που περιλάμβανε το μενού.

Η Ακαδημία, πιο καλοκαιρινή από ποτέ διακοσμήθηκε με φώτα και λεπτομέρειες από ξύλο και υποδέχθηκε τους καλεσμένους της. Παγωμένες μπύρες δέσποζαν σε κάθε γωνία και η ροκ διάθεση της μπάντας έδινε ρυθμό στον κόσμο που διασκέδαζε και δοκίμαζε κάθε μία από τις 9 επιλογές της Lidl.

Μπύρες ελαφριές και δροσερές, με δυνατό σώμα και υψηλή αλκοόλη, μπύρες βυθοζύμωτες, σε μεγάλη συσκευασία ή ατομική, μοναδικές μπύρες σίτου με ξηρή καθαρή γεύση και πληθωρικό αφρό, μπύρες με καταβολές το Μεξικό και εξωτική γεύση, μπύρες υπέροχες, καλοκαιρινές, μπύρες για κάθε γούστο.

Τις μπύρες της Lidl, Argus και Perlenbacher, μπορείτε να τις βρείτε σε όλα τα καταστήματα Lidl, για να συνοδεύσουν τις καλύτερες καλοκαιρινές σας στιγμές!

Καλή απόλαυση!

X