Με την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου να έχει ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους, την αγωνία να κορυφώνεται για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και την αδρεναλίνη να έχει ανέβει στα ύψη, η Lidl Cyprus δεν θα μπορούσε παρά να γιορτάσει μαζί σας διοργανώνοντας 3 ξεχωριστά Foodball nights γεμάτα με εκπλήξεις για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η Lidl Food Academy μετατράπηκε σε ένα μοναδικό football bar για να μεταδώσει τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου. Εκατό άτομα την κάθε βραδιά απόλαυσαν ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό σκηνικό, με BBQ, μπύρες Argus και Perlenbacher, γιγαντοοθόνες και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Για να παρευρεθεί κάποιος στα Lidl Foodball nights το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να μπει στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy και να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό! Οι νικητές που κληρώθηκαν πήραν την παρέα τους και ήρθαν στα Lidl  Foodball nights για να απολαύσουν μπάλα όπως κανείς άλλος.

Με την είσοδο τους στον χώρο οι νικητές έπαιρναν δώρο ένα ποδοσφαιρικό μπλουζάκι με το όνομα τους, για να θυμούνται την αξέχαστη βραδιά που πέρασαν παρέα με την Lidl.  Κάθε αγώνας ξεκινούσε με ανυπομονησία και ενθουσιασμό! Οι μυρωδιές από το BBQ κατέκλυζαν την αυλή και οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν τον αγώνα τους με άφθονο φαγητό και πολλές παγωμένες μπύρες!

Με την λήξη των αγώνων ένα κανόνι με confetti απογείωνε την ατμόσφαιρα και η μουσική έδινε τον ρυθμό για το πάρτι που μόλις ξεκινούσε!

Στην Lidl ξέρουμε να απολαμβάνουμε το κάθε γκολ όπως κανείς άλλος!

X