Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Μπισκότα άσπρης & μαύρης σοκολάτας

Υλικά για 30 μπισκότα

  • 700γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Rivercote
  • 1 κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • 2κ.γ.μαγειρική σόδα
  • 400γρ.βούτυροανάλατο, Milbona
  • 600γρ.ζάχαρη, Belbake
  • 2 φρέσκιεςβανίλιες, Belcake
  • 8 κρόκοι αυγών
  • 100γρ.ασπρισμένααμύγδαλα, χοντροκομμένα, Alesto
  • 100γρ.μαύρη σοκολάτα 74-81% κακάο, χοντροκομμένη, Bellarom
  • 140γρ.λευκή σοκολάτα, χοντροκομμένη,Fin Carré


 

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Ενώστετο αλεύρι, τη σόδακαι το αλάτισε ένα μπολ.
  2. Χτυπήστετο βούτυρο, ζάχαρη και βανίλιασε ένα μίξερμέχρι να γίνει αφράτο, περίπου 10 λεπτά.
  3. Προσθέστετους κρόκους.
  4. Σε χαμηλή ταχύτητα, προσθέστε τα ξηρά συστατικά μέχρι να έχετε μια λεία ζύμη.
  5. Μεταφέρετε τη ζύμησε μιαεπιφάνειαεργασίας και χωρίστε την σε 3ίσα κομμάτια.
  6. Τυλίξτετην σε πλαστικό περιτύλιγμακαιβάλτε την στο ψυγείογια 30 λεπτά.
  7. Τοποθετήστε ένακομμάτιζύμησεμια αλευρωμένηεπιφάνειαεργασίας καιμε τα χέρια σας ανοίξετε την ζύμη σεορθογώνιο15×20 εκ.
  8. Πασπαλίστεμε τα μισάαμύγδαλακαι τη μισή ποσότητα από τα δύο είδη σοκολάτας.
  9. Ανοίξτε την δεύτερη ζύμη σεορθογώνιοκαιπασπαλίστεμε το υπόλοιπο αμύγδαλοκαι σοκολάτα.
  10. Ανοίξτε το τρίτο κομμάτι ζύμης σεορθογώνιο και καλύψτετην προηγούμενη ζύμη.
  11. Χρησιμοποιώντας ένααλευρωμένο πλάστη ή με τα χέρια, ανοίξτε τις 3 ζύμες σε πάχος 5
  12. Εν τω μεταξύ, προθερμάνετε τοφούρνο στους 190βαθμούς κελσίου.
  13. Χρησιμοποιώνταςένα στρογγυλόκόπτη μπισκότων (διαμέτρου 6 εκ.), κόψτετα μπισκότα.
  14. Μαζέψτε τα αποκόμματα, και κόψτεπερισσότερα μπισκότα
  15. Μεταφέρετε τα μπισκότα σελαδόκολλα,αφήνοντας μια απόσταση10 εκ. μεταξύ τους.
  16. Σε ένα μικρό μπόλ, χτυπάτε μαζί ένα ασπράδι και ένα κουτάλι της σούπας γάλα. Με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής, αλείψτε τα μπισκότα με το μείγμα.
  17. Ψήστεμέχρι να ροδίσουν ελαφρά, περίπου 20 λεπτά.
  18. Αφαιρέστε ταμπισκότααπότοταψίσεμια κρύαεπιφάνεια για 15 λεπτά.

Ingredients for 30 biscuits

  • 700gr. all purpose flour, Rivercote
  • 1 tsp Himalayan salt, Deluxe
  • 2 tsp baking soda
  • 400gr. unsaltedbutter, Milbona
  • 600gr.sugar, Belbake
  • 2 vanilla pods, Belcake
  • 8 egg yolks
  • 100 gr.blanched almonds, coarsely chopped Alesto
  • 100 gr. black chocolate 74-81% cocoa in think chunks, Bellarom
  • 140 gr. white chocolate, in thick chunksFin Carré


 

 

 Method

  1. Mix the flour, the baking soda and the salt in a bowl.
  2. Beat the butter, sugar and vanilla in a mixer until frothy for about 10 minutes.
  3. Add the yolks.
  4. At a low speed, add the dry ingredients until you have a smooth dough.
  5. Put the dough on your working surface and divide into three equal pieces.
  6. Wrap in cling foil and put in the fridge for 30 minutes.
  7. Put on piece of dough on a floured working surface and with your hands shape the dough into a rectangle 15×20 cm.
  8. Sprinkle half the almonds and half of each type of chocolate.
  9. Shape the second piece of dough into a rectangle and sprinkle with the rest of the almonds and chocolate.
  10. Shape the third piece of dough into a rectangle and cover the previous dough.
  11. Flatten the 3 pieces of dough 5cm deep using a floured rolling pin or with your hands.
  12. Meanwhile, preheat the oven to 190 degrees C.
  13. Cut the biscuits with a round biscuit cutter (6 cm diameter).
  14. Collect the crumbs and cut more biscuits.
  15. Put the biscuits on greaseproof paper, leaving 10cm between them.
  16. Beat an egg white and a soup spoon of milk in a small bowl. With a pastry brush, brush the biscuits with the mixture.
  17. Bake until they are golden brown, approximately 20 minutes.
  18. Remove the biscuits from the baking tray and place on a cold surface for 15 minutes.
  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2023 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • LITTLE CHEFS
  • ECO HACKS
  • LIDL WELLNESS CAMP 2022
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X