Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Πολύχρωμα μπισκότα με σοκολατένιες καραμέλες «Big Hit”

Υλικά για 16 μπισκότα των 55γρ.

  • 400γρ. αλεύρι για κάθε χρήση, Rivercote
  • 200γρ. ζάχαρη, Belbake
  • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • πρέζα αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • 200γρ. βούτυρο, λιωμένο ή αρκετά μαλακό, Milbona
  • 2 αυγά
  • 1 σακουλάκι (250γρ) σοκολατένιες καραμέλες, «Big Hit”, για διακόσμηση

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από τις καραμέλες.
  2. Με ένα κουτάλι ανακατέψτε καλά και ακολούθως τη δουλέψτε λίγο με τα χέρια σας μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη.
  3. Χωρίστε τη ζύμη σε 16 κομμάτια και πλάστε το κάθε κομμάτι σε ένα μεγάλο στρογγυλό μπισκότο.
  4. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε αντικολλητικό χαρτί, αφήνοντας απόσταση 0,5 εκατοστών μεταξύ τους. Τοποθετήστε 3-4 καραμέλες στα μπισκότα, πατώντας τις ελαφρά.
  5. Ψήστε για 20 λεπτά περίπου στους 175 βαθμούς κελσίου ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
  6. Αφήστε να κρυώσουν για περίπου 10’-15’ λεπτά προτού να τα σερβίρετε.
  7. Τα μπισκότα αφού κρυώσουν εντελώς, φυλάγονται σε αεροστεγή δοχεία.

Ingredients for 16 biscuits of 55gr.

  • 400gr. all purpose flour, Rivercote
  • 200gr. sugar, Belbake
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp vanilla essence
  • Pinch of Himalayan salt, Deluxe
  • 200 gr. butter melted or quite soft, Milbona
  • 2 eggs
  • 1 bag (250gr) chocolate sweets, “Big Hit”, for decoration

 

Method

  1. Put all the ingredients except the sweets in a bowl.
  2. Stir well with a spoon and then knead with your hands into a soft dough.
  3. Divide the dough into 16 pieces and knead each piece into a big round biscuit.
  4. Put the biscuits on nonstick paper, 0.5 cm apart. Put 3-4 sweets on the biscuits, pressing lightly.
  5. Bake for 20 minutes approximately at 175 degrees C or until brown.
  6. Leave to cool for 10 to15 minutes before serving.
  7. Once completely cool, the biscuits can be stored in an air tight container.
  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2023 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • LITTLE CHEFS
  • ECO HACKS
  • LIDL WELLNESS CAMP 2022
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X