Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Carrot cupcakes with peanut butter frosting

For the base (dough)

  • 8 tbsp brown sugar, Belbake
  • 8 tbsp all purpose flour, Rivercote
  • 4 tsp baking soda
  • 2 tsp ground cinammon, Kania
  • 4 tsp orange zest
  • 4 fresh eggs
  • 8 tbsp sunflower oil, Vita D’or
  • 4 large carrots, grated

 

 

For the frosting

  • 600 gr. cream cheese, Linessa
  • 8 tbsp peanut butter
  • 1 tbsp honey, GLYKANTHI
  • 1 vanilla pod, Belbake
  • Coloured sprinkles for decoration (optional)

 

Method

  1. Preheat the oven to 180ο C and prepare 20 muffin molds
  2. Whisk all the ingredients in a large bowl.
  3. Divide the mixture in the molds filling them up to ¾.
  4. Put on a baking tray and bake in a preheated air oven at 180ο C for 20 minutes. To make sure they are cooked, prick with a tooth pick. If it comes out dry they are ready. Otherwise bake a little longer.
  5. Remove from the oven and leave for another 5 minutes to cool before decorating. Then remove from the molds.

 

For the frosting

  1. Whisk all the ingredients in a large bowl.
  2. Use a pastry bag to decorate the top of the cakes.
  3. Finally cover with sprinkles.
  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2022 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X