Το κινέζικο φαγητό αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές των Κυπρίων, τόσο για τις γλυκόξινες γεύσεις του, όσο και για τους εξωτικούς συνδυασμούς που κρύβουν οι εν λόγω συνταγές.

Η Lidl θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της οργάνωσε άλλο ένα κινέζικο μάθημα στη Lidl Food Academy στη Λευκωσία, για να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα άτομα να γνωρίσουν τα μυστικά της αγαπημένης τους κουζίνας και να μαγειρέψουν νέες συνταγές που θα εντυπωσιάσουν!

Ο σεφ ετοίμασε τρεις από τις αγαπημένες του συνταγές, πάντοτε με εκλεκτά υλικά που προμηθεύτηκε από τα καταστήματα Lidl. Γαρίδες Ocean Sea, σάλτσα σόγιας Vitasia, και έτοιμη σάλτσα sweet and sour, Vitasia, κόκκινο ξίδι, Pason και κατεψυγμένα μπιζέλια, Vegeterra είναι μόνο λίγα από υλικά του σεφ για αυτό το μάθημα.

Το μενού;

Οι παρευρισκόμενοι στο μάθημα πέρασαν φανταστικά, μαγείρεψαν, δοκίμασαν νέα προϊόντα, μοιράστηκαν γευστικές εμπειρίες και συνταγές με τον σεφ.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα κουλουράκια τύχης, τα ρητά τους να κάνουν τους παρευρισκόμενους να ξεκαρδίζονται απ’ τις μαντείες στα κουλουράκια τους!

Το δικό σας κουλουράκι λέει πως είναι ώρα για καλό φαγητό! Τι περιμένετε λοιπόν, πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος σ’ ένα από τα επόμενα σεμινάρια της Lidl Food Academy!

 

X