03 Φεβρουαρίου 2024

9:00
Οι μεσογειακές γεύσεις της Πορτογαλίας μας ταξίδεψαν στις 3 Φεβρουαρίου 2024 και μας έδωσαν πολλές ιδέες για νέες δημιουργίες!
10:00
Ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος μας καθοδήγησε να φτιάξουμε πρώτα λαχανόσουπα με λουκάνικο κάλντο βέρντε, για ζέσταμα!
10:30
Μετά το ζέσταμα, ανεβάσαμε περισσότερο την ένταση και φτιάξαμε κοτόπουλο πίρι πίρι. Καυτερό όσο πρέπει, νόστιμο και εντυπωσιακό!
11:30
Για να σερβίρουμε το πίρι πίρι, φτιάξαμε ρύζι με ντομάτα. Ιδανικό συνοδευτικό για κρέας!
12:00
Για επιδόρπιο δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι άλλο από τα λατρεμένα παστέις ντε νάτα της Πορτογαλίας, με την υπέροχη κρέμα και την τραγανή σφολιάτα! Η Lidl Food Academy μοσχοβόλησε κανέλα κι εμείς ταξιδέψαμε για λίγο ακόμη στην πανέμορφη Πορτογαλία!

Συνταγές Σεμιναρίου

Λαχανόσουπα με λουκάνικο Κάλντο Βέρντε (“Caldo Verde”)

Κοτόπουλο Πίρι πίρι (“Piri piri”)

Παστέις ντε νάτα (“Pastéis de nata”)

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X