Τα “Taste the Summer” events σε Πάφο και Λεμεσό μάς έφεραν σε επαφή με την καλή ζωή και όχι μόνο 

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι γεύση έχει το καλοκαίρι; Για τον καθένα από εμάς, ίσως, η απάντηση να είναι διαφορετική όμως σίγουρα η γεύση αυτή θα είναι ευχάριστη, θα δημιουργεί ωραίες εικόνες, θα αναδίδει φρουτώδη και πλούσια αρώματα με έντονα, φωτεινά χρώματα.

Κάθε καλοκαίρι, επιθυμία μας είναι να βάλουμε ως κοινό παρονομαστή στις μέρες μας την ξεγνοιασιά και τη χαλάρωση. Το καλοκαίρι θέλει δροσιά, χαμόγελα, γλυκές και νόστιμες γεύσεις, επαφή με φίλους και γνωστούς. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο βιώσαμε φέτος τη σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε το καλοκαίρι η Lidl Food Academy κάτω από τον τίτλο “Taste the Summer,” τόσο στην Πάφο όσο και στη Λεμεσό.

Μέσα από αυτόν τον κύκλο εκδηλώσεων, μας κάλεσε να ανακαλύψουμε μαζί τι γεύση έχει το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι έχει τη γεύση της παράδοσης, της ξεγνοιασιάς, της καλοπέρασης, της καλής ζωής! Στοιχεία συνώνυμα με την Κύπρο, γι’ αυτό και η Lidl Food Academy On the Go ταξίδεψε μέχρι την Πάφο και τη Λεμεσό για αυτά τα μοναδικά, διασκεδαστικά και γεμάτα νοστιμιές events, που έκαναν το καλοκαίρι μας πιο φωτεινό και βέβαια πιο νόστιμο!

Για ένα τέτοιο γευστικό ταξίδι βρέθηκα στο κατάστημα Lidl στη Moυτταγιάκα όπου είχα την ευκαιρία να μάθω για τη μεξικάνικη κουζίνα αλλά και για τις «Γεύσεις του Αιγαίου». Παράλληλα, διοργανώθηκαν και ειδικά σεμινάρια μαγειρικής για μικρά παιδιά, τους Little Chefs που τους κατενθουσίασαν.

Εκείνο όμως που ενθουσίασε εμένα ήταν το event που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου, ένα πάρτι στη μέση του καλοκαιριού λίγο πριν τις διακοπές. Το “Beer Garden”, ήταν ένα καλοκαιρινό πάρτι στη Μουτταγιάκα στο πλαίσιο του κύκλου των δράσεων της Lidl Food Academy, “Taste the Summer”, με την άψογη διοργάνωση που μας έχει συνηθίσει η Lidl Κύπρου. Η βραδιά ξεκινούσε στις 8:30 το βράδυ και το vibe ήταν μοναδικό. Χαρούμενα πρόσωπα βρέθηκαν σε έναν εξαιρετικά περιποιημένο χώρο, με ιδιαίτερο φωτισμό και λαμπάκια, που έδιναν την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε μία όμορφη αυλή σπιτιού. Ο κόσμος εκεί έγινε γρήγορα μία μεγάλη παρέα, και σε αυτό συνέβαλε σίγουρα η όμορφη ατμόσφαιρα μέσα στο πράσινο, που είχε δημιουργήσει η ομάδα της Lidl Food Academy.

Οι ψησταριές πήραν φωτιά από νωρίς, τα μπιφτέκια και άλλα καλούδια σιγοψήνονταν στις σχάρες, και το άρωμά τους τρυπούσε τις μύτες των παρευρισκόμενων, που είχαν ήδη στο χέρι τους από μία παγωμένη μπίρα, από τα μπαρ της εκδήλωσης. Η ποικιλία από μπίρες των γνωστών brands της Lidl ήταν μεγάλη, με τα γνωστά brands που ξεχωρίζουν από την Lidl Κύπρου και ιδιαίτερη έμφαση φυσικά, στις γερμανικές lager μπίρες.

Η ατμόσφαιρα ήταν σούπερ καλοκαιρινή, η καλή διάθεση κτυπούσε κόκκινο ενώ η μουσική με ρυθμούς καλοκαιρινούς σε έβαζε στο mood για λίκνισμα, χαλάρωση και φαγοπότι. Τα μπέργκερ ήταν σούπερ ζουμερά και χορταστικά, το ίδιο και όλα όσα δοκίμασα μαζί με την αγαπημένη μου παγωμένη μπίρα, ενώ βρήκα τον εαυτό μου να χάνει εκεί την αίσθηση του χρόνου.

Φύγαμε αρκετά αργά, χορτάτοι και με ανεβασμένη διάθεση, χωρίς καμία αίσθηση πως διανύαμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Άλλωστε όσοι βρεθήκαμε εκείνο το βράδυ στη Μουτταγιάκα ζήσαμε μία σούπερ καλοκαιρινή εμπειρία. Το Beer Garden ήταν ένα σούπερ διασκεδαστικό πάρτι, και φεύγοντας, κλείσαμε ραντεβού και για του χρόνου.

Μιχάλης Χριστοδούλου / @thecypriottraveler

 

 

 

 

X