Βάζουμε στο καθημερινό μας τραπέζι μερικές πιο deluxe πινελιές με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ οικονομικές τιμές

Βρισκόμαστε μία ανάσα από την ωραιότερη περίοδο της χρονιάς, τα Χριστούγεννα. Μία εποχή του χρόνου όπου όλα παίρνουν μία άλλη διάσταση. Λαμπιόνια και στολίδια παίρνουν την θέση τους στους δρόμους και στις πλατείες, στο σπίτι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε που θα βάλουμε φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η ζωή μας αρχίζει να έχει μία πιο γιορτινή διάθεση.

Σε μία τέτοια διάθεση μπαίνω αυτή την περίοδο, όταν περιπλανιέμαι στους διαδρόμους των Lidl και εντοπίζω την πιο αγαπημένη μου σειρά προϊόντων, τα Deluxe. Μία πλούσια γκάμα με πάνω από 150 προϊόντα που μας βάζουν στο κλίμα των γιορτών και φέρνουν ένα αέρα πολυτέλειας, από σήμερα μέχρι και τη νέα χρονιά στο τραπέζι μας.

Deluxe λοιπόν, είναι το συνώνυμο της πολυτέλειας, της ποιότητας και της καλοζωίας. Είναι επίσης, η αγαπημένη μου σειρά προϊόντων της Lidl Κύπρου αφού με βάζει σε αυτό το μαγικό festive mood οποιαδήποτε εποχή του χρόνου κι αν τα αγοράζω, ιδιαίτερα όμως κατά την περίοδο αυτή, λίγο πριν τις γιορτές που λίγο πολύ όλοι μας αναζητούμε μικρές στιγμές πολυτέλειας, με πιο εκλεκτά προϊόντα, αναβαθμισμένα πιάτα και ιδιαίτερα γλυκά.

Η σειρά Deluxe παρουσιάζει μία τεράστια ποικιλία που σου δίνει πολλές, διαφορετικές και εναλλακτικές επιλογές για να εκπλήξεις τους φίλους και τους καλεσμένους σου αφενός, και αφετέρου να γευτείς υψηλής αισθητικής προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά, ζυμαρικά, μπαχαρικά, σάλτσες, γλυκά, κρέατα, πουλερικά, ψάρια ακόμη και γλυκά του κουταλιού όπως το κάστανο που λατρεύω και το έβαλα πρώτο-πρώτο στο καρότσι μου.

Αν αγαπάτε τα γλυκά και ιδιαίτερα τη σοκολάτα, η σειρά Deluxe περιλαμβάνει μερικές μοναδικές επιλογές, ιδανικές και για μικρά δωράκια όπως τα σοκολατάκια παγωτού, τις πραλίνες cupcakes και τη σοκολάτα για fondue. Εκείνο, που αναζητώ πάντα είναι τα άνθη για τσάι με το υπέροχο άρωμα αλλά και τον μύλο μπαχαρικών Deluxe που είναι εξαιρετικός και τον χρησιμοποιώ συνεχώς στην κουζίνα.

Αν θέλετε να βάλετε λίγη πολυτέλεια στο τραπέζι σας αυτή την περίοδο και δε θέλετε να περιμένετε τις γιορτές, αναζητήστε το Deluxe χοιρινό κομμάτι που θα το αγοράσετε με μαχαίρι και βάση, το φιλέτο άγριου σολομού αλλά και την καπνιστή πέστροφα και τα υπέροχα ζυμαρικά με γέμιση. Βάλτε λίγη περίσσια φινέτσα στα πιάτα σας με τα Deluxe αυγά σολομού, το βούτυρο με θαλασσινό αλάτι και το πεντανόστιμο σαλάμι αέρος με φιστίκι που θα λατρέψετε. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το ορυκτό άλας Ιμαλαΐων της σειράς, αλλά και τη σάλτσα για μπάρμπεκιου, καθώς και το βαλσάμικο ξύδι με μέλι για τις σαλάτες σας.

Η καθημερινότητά μας θέλει ποιότητα και λίγη πολυτέλεια που αυτή η μοναδική σειρά προϊόντων της Lidl μάς επιτρέπει να την έχουμε και με το παραπάνω. Ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές που θα εκπλήξουν τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα αφού μπορούμε για λίγο να γίνουμε κι εμείς οι γκουρμέ σεφ που ονειρευόμασταν.

Μιχάλης Χριστοδούλου / @thecypriottraveler

 

 

 

 

X