10 Φεβρουαρίου 2024

9:00
Λίγο πριν το Πάσχα, στις 20 Απριλίου, ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος ετοίμασε ένα πασχαλινό μάθημα, που μας έβαλε σε εορταστική διάθεση!
10:00
Αρχή με πανεύκολο, χορτοφαγικό κέηκ που φτιάχνεται χωρίς μίξερ! Συνδυάζοντας ταχίνι και μούρα, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!
10:30
Εσύ ξέρεις πώς να φτιάξεις σοκολατένιο μους αβοκάντο με μπανάνα και φυστικοβούτυρο; Εμείς μάθαμε!
11:30
Αυτά τα mini cheesecake φούρνο, με κακάο και λευκή σοκολάτα, πρέπει να τα δοκιμάσεις! Ιδανικά για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου!
12:00
Εδώ τα σοκολατένια αριστουργήματα! Χρειάστηκε τεχνική και συγκέντρωση, αλλά τα καταφέραμε! Τελικά δεν μάθαμε αν το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό, αλλά σίγουρα τα πασχαλινά αυγά τα φτιάξαμε εμείς!

Συνταγές Σεμιναρίου

Χορτοφαγικό κέικ σοκολάτας με ταχίνι και μούρα (χωρίς μίξερ)

Πασχαλινά σοκολατένια αυγά

Σοκολατένιο μους αβοκάντο με μπανάνα και φυστικοβούτυρο

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X