24 Φεβρουαρίου 2024

9:00
9 Μαρτίου 2024. Πρωί Σαββάτου, στη Lidl Food Academy. Τι καλό έχει το μενού σήμερα;
10:00
Ιταλικά ζυμαρικά! Αλλά όχι όποια κι όποια! Vegan συνταγές με ζυμαρικά, με γενναιόδωρα λαχανικά, αρωματικά και μπαχαρικά! Avanti!
10:30
Αρχή με μια αλλιώτικη μπολονέζ! Χορτοφαγική, μυρωδάτη, πεντανόστιμη μπολονέζ, με αγαπημένα σπαγγέτι.
11:30
Λίγο καυτερή η συνέχεια, για να καλύψουμε όλα τα γούστα. Πουτανέσκα με μπούκοβο, ελιές, κάπαρη και πολλά άλλα, όλα συνδυασμένα αρμονικά!
12:00
Μπορούμε να φτιάξουμε ιταλικές μακαρονάδες αν δεν φτιάξουμε καρμπονάρα; Σίγουρα όχι. Βρήκε, όμως, ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος, τον τρόπο να φτιάξουμε καρμπονάρα χορτοφαγική, με κρέμα σόγιας και τσιπς μανιταριών; Si!
12:30
Μετά από τέτοια γιορτή γεύσεων, ένα γλυκάκι ήταν ό,τι πρέπει. Τζελάτο με μούρα του δάσους πρότεινε ο σεφ και εννοείται ότι το ετοιμάσαμε. Πανεύκολο, πεντανόστιμο, ένα γαστρονομικό αμόρε!

Συνταγές Σεμιναρίου

Κοτόπουλο Εντσιλάδας “enchiladas”

Σοπαπίλας “Sopapillas”

Μαργαρίτα Φράουλας

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X