Η Lidl Food Academy κάνει μια στάση Λεμεσό!

Τι γεύση έχει το καλοκαίρι; Έχει τη γεύση της παράδοσης, της ξεγνοιασιάς, της καλοπέρασης, της καλής ζωής! Σαν να λέμε… ΛΕΜΕΣΟΣ! Γι’ αυτό και η Lidl Food Academy On the Go έρχεται, επιτέλους, στη Λεμεσό για μοναδικά, διασκεδαστικά και σίγουρα νόστιμα events, που θα κάνουν το καλοκαίρι πιο φωτεινό! Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να επισκεφτείτε τη Lidl Food Academy, αυτή είναι η ευκαιρία σας για ένα γευστικό ταξίδι, για μικρούς και μεγάλους!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα events της επιλογής σας για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση.

Μουτταγιάκα

Πρόγραμμα

30 Ιουλίου -2 Αυγούστου

Little Chefs

Δευτέρα 2/8 17:00 – 19:00

Η αγάπη για το καλό φαΐ ξεκινά από τις μικρές ηλικίες! Πάρτε τους μικρούς σας σεφ από το χέρι και ελάτε να μαγειρέψουμε με την ειδική εκπαιδεύτριά μας συνταγές φιλικές προς τα παιδιά! Το μάθημα μαγειρικής για παιδιά είναι,

εκτός από μια διασκεδαστική δραστηριότητα για το παιδί και τον γονέα-συνοδό, μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπτύξει το παιδί δεξιότητες σχετικές με το μαγείρεμα, να εξερευνήσει γεύσεις και να μάθει με ευχάριστο τρόπο τι θα πει καλή διατροφή! Σας περιμένουμε, λοιπόν, για μεγάλη διασκέδαση για μικρούς μάγειρες!

Απαντήστε στην πιο κάτω ερώτηση