Η Lidl Food Academy κάνει μια στάση Λεμεσό!

Τι γεύση έχει το καλοκαίρι; Έχει τη γεύση της παράδοσης, της ξεγνοιασιάς, της καλοπέρασης, της καλής ζωής! Σαν να λέμε… ΛΕΜΕΣΟΣ! Γι’ αυτό και η Lidl Food Academy On the Go έρχεται, επιτέλους, στη Λεμεσό για μοναδικά, διασκεδαστικά και σίγουρα νόστιμα events, που θα κάνουν το καλοκαίρι πιο φωτεινό! Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να επισκεφτείτε τη Lidl Food Academy, αυτή είναι η ευκαιρία σας για ένα γευστικό ταξίδι, για μικρούς και μεγάλους!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα events της επιλογής σας για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση.

Μουτταγιάκα

Πρόγραμμα

30 Ιουλίου -2 Αυγούστου

Εύκολες Σπιτικές Πίτσες

Σάββατο 30/7 10:00 – 12:00

Είτε νιώθεις ότι το μόνο πράγμα που μπορείς να μαγειρέψεις καλά είναι αυγό βραστό, είτε νιώθεις ερασιτέχνης σεφ στην κουζίνα σου, σε περιμένουμε για δίωρα μαθήματα που θα σου δώσουν εντυπωσιακές ιδέες, νέες δεξιότητες και μικρά μυστικά που θα κάνουν τη ζωή σου πιο νόστιμη! Από σπιτικές πίτσες και γεμιστά λαχανικά μέχρι παστίτσιο και όλα της Κύπρου τα καλά, βρες το μάθημα που θες να παρακολουθήσεις και σε περιμένουμε με το στομάχι άδειο!