30 Απριλίου 2022

9:00
Αυτό το Σάββατο στη Lidl Food Academy πάμε φουλ υγιεινά! Αφού καλωσορίσαμε τους συμμετέχοντες μας με φρέσκο καφέ και πρόγευμα, ο σεφ μας εξηγεί λίγα πράγματα για τις παρασκευές ολικής αλέσεως αλλά και το τι καλό θα φτιάξουμε σήμερα! 
10:00
Μετά την παράδοση, περνάμε στην πράξη! Το σεμινάριο ξεκινά φτιάχνοντας σπιτικές κοτομπουκιές με δημητριακά ολικής άλεσης, τις οποίες σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδάκια όταν τις δοκιμάσουν στο σπίτι. Σούπερ υγιεινές και ωφέλιμες για την πέψη! 
11:00
Η συνέχεια περιλαμβάνει ένα νόστιμο, δημιουργικό και γρήγορο σάντουιτς με πίτα τορτίγιας ολικής άλεσης και μια δροσερή σαλάτα με κερασοντομάτες και, φυσικά, κρουτόνια ολικής άλεσης! Γνωρίζατε ότι η κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου του διαβήτη τύπου 2; 
12:20
Για κυρίως πιάτο, οι συμμετέχοντες μας ετοίμασαν μια υπέροχη μακαρονάδα με μεσογειακές νότες, πικάντικες εντάσεις και φρεσκάδα, πάντα με σπαγγέτι ολικής άλεσης έμπνευσης του σεφ Πετεβίνου! Πεντανόστιμη και με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες! 
13:30
Κλείσιμο σε αυτό το όμορφο σεμινάριο με τον καλύτερο τρόπο! Οι καλεσμένοι μας κάθονται στην τραπεζαρία της Ακαδημίας, χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τις νόστιμες δημιουργίες ολικής αλέσεως που έφτιαξαν υπο τις οδηγίες του σεφ Πετεβίνου. Ακόμα ένα υπέροχο Σάββατο στη Lidl Food Academy! 

Συνταγές Σεμιναρίου

Σπιτικές κοτομπουκιές με δημητριακά ολικής άλεσης!

Νόστιμο και γρήγορο σάντουιτς με πίτα τορτίγιας ολικής άλεσης!

Μεσογειακή μακαρονάδα με σπαγγέτι ολικής άλεσης

X