Ο καιρός δεν άλλαξε, άλλαξε όμως η εποχή και όλοι σιγά –σιγά επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας. Αυτό δε σημαίνει πως θα χάσουμε τη ζωτικότητα και την καλή φυσική κατάσταση που μας χάρισε το Καλοκαίρι! Αντίθετα, θα τη διατηρήσουμε.

Γι’ αυτό και η Lidl που μας σκέφτεται, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου αφιέρωσε το μάθημα γαστρονομίας της Lidl Food Academy, στην υγιεινή και νόστιμη διατροφή. Όπως είπε ο Chef Πετεβίνος καλωσορίζοντας τους τυχερούς συμμετέχοντες, για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση χρειάζεται να ακολουθούμε δίαιτα που να περιλαμβάνει απλά, γευστικά αλλά κυρίως υγιεινά υλικά. Υλικά που εύκολα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων Lidl.

Το μενού που παρουσιάστηκε περιέλαβε:

  • Aρωματικό νερό αποτοξίνωσης με φρούτα, μπαχαρικά και μυρωδικά
  • Ανάλαφρη κρύα σούπα γκασπάτσο με ελαιόλαδο, Αρχαϊκά
  • Φρεσκοψημένο ψωμί ολικής άλεσης, παρασκευασμένο από έτοιμο μείγμα για ψωμί ολικής άλεσης Belbake, σουσάμι και κύμινο.
  • Κοτόπουλο στήθος, ‘Του Χασάπη”, σερβιρισμένο με κουκουνάρι σάλτσα γιαούρτι ΓΑΛΠΟ ή ταχίνι Γλυκάνθη για όσους το προτιμούν
  • Σοκολατένια μάφινς χωρίς ζάχαρη, με σάλτσα μούρων Green Grocers και μπράντυ Majestät

Τα αποτελέσματα των συνταγών πραγματικά μαγικά. Γεύσεις και υφές από εξαιρετικά υλικά που θα τα βρείτε όλα στα ράφια της Lidl, εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες, χαρίζοντας τους ένα όμορφο Σαββατιάτικο πρωινό.

Η συνοδεία δροσερών ποτών και η πολύ καλή διάθεση που υπήρχε κατά τη διάρκεια του μαθήματος έδεσαν την ομάδα και δυνάμωσαν το κέφι.

Άλλωστε η καλή φυσική κατάσταση δεν εξαρτάται μόνο από την τροφή. Θέλει κέφι και θετική ενέργεια.

X