Πρωινό Σαββάτου, 13 Ιανουαρίου και το πρώτο μάθημα της Lidl Food Academy για το 2018 είναι γεγονός. Οι τυχεροί συμμετέχοντες του μαθήματος προσήλθαν με άκρως ανεβασμένη διάθεση, ανυπόμονοι να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στη μαγειρική.

Η θεματολογία της βδομάδας αφορούσε συνταγές με παραδοσιακά πιάτα ‘στοργής΄ ή αλλιώς ‘Comfort Food.  Μετά από την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από τον chef Κωνσταντίνο Πετεβίνο, ο οποίος παρουσίασε μία προς μία τις συνταγές, καθώς και τον σωστό τρόπο εκτέλεσης, οι παρευρισκόμενοι ανέλαβαν δράση και άρχισαν να μαγειρεύουν.

Το μενού περιλάβανε:

  1. Σούπα Μινεστρόνε με κοφτό μακαρονάκι και καπνιστό μπέικον
  2. Παραδοσιακό Κυριακάτικο ψητό κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο
  3. Κέικ διπλής σοκολάτας

Όλα φτιαγμένα με υλικά όπως, κοφτό μακαρονάκι Combino, μπέικον Αγροικία, ελαιόλαδο ΑΡΧΑΪΚΑ,  ντοματόπαστα NOSTIA, ολόκληρο κοτόπουλο Gutknecht, μαύρη σοκολάτα Fin Carré, καστανή ζάχαρη Belbake, βούτυρο ανάλατο Milbona και άλλα ποιοτικά υλικά που μπορεί εύκολα ο καθένας μας να βρει που αλλού; Φυσικά στο γειτονικό κατάστημα της Lidl.

Δροσεροί χυμοί και επιλεγμένες μάρκες κρασιού συνόδευσαν αρμονικά τις νόστιμες δημιουργίες τους.

X