18 Ιουνίου 2022

9:00
Ένα ακόμη πρωινό Σαββάτου στη Lidl Food Academy και οι συμμετέχοντες άρχισαν να φτάνουν! Όπως κάθε φορά, φρεσκοφτιαγμένος καφές και νόστιμο πρόγευμα δίνουν την απαραίτητη ενέργεια και το μάθημα ξεκινά! Ο σεφ δηλώνει ενθουσιασμένος με το σημερινό σεμινάριο και έδωσε μέχρι και γλωσσάρι στους μαθητές μας!
10:00
Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν με προσοχή τον chef να αναλύει την ιστορία, τις επιρροές και τη φιλοσοφία της κορεάτικης κουζίνας και τις συνταγές της ημέρας πριν βάλουν κάτω τις σημειώσεις και αρχίσουν τις παρασκευές!

Το σημερινό μάθημα είναι αρκετά περίπλοκο με πολλές ορολογίες, αλλά ο σεφ μας είναι εδώ για να λύσει όλες τις απορίες.

10:30
Το σημερινό μενού περιλαμβάνει πολλά πιατάκια όπως τρυφερό χοιρινό Dwaeji Bulgogi με μια νόστιμη σάλτσα από χυμό αχλαδιού και σκόρδο πάνω σε ένα στρώμα από ρύζι και αυγά basted, Buldak Κοτόπουλο με Garae-tteok που είναι κομμάτια ζύμης από ρύζι ψημένα στον φούρνο και καλαμπόκι με λιωμένο τυρί “Kon-chijeu” με αμερικανικές επιρροές.
11:30
Το ψήσιμο όλων των κρεάτων στο μπάρμπεκιου είναι πολύ σημαντικό, ενώ οι συμμετέχοντες μας απολαμβάνουν κρύα μπύρα και τα κορεάτικα ποτά από ρύζι Soju και Makgeolli.

Οι όμορφες μυρωδιές έχουν πλημμυρήσει την Ακαδημία που νοητά έχει μεταφερθεί στην Ασία!  

13:30
Η μέρα κλείνει με τους προσκεκλημένους μας να απολαμβάνουν τις υπέροχες κορεάτικες δημιουργίες τους στην τραπεζαρία της Ακαδημίας με κρασί που ταιριάζει με την περίσταση και δροσερό παγωτό Mochi για επιδόρπιο!

Συνταγές Σεμιναρίου

Bibimbap

Dwaeji Bulgogi / Χοιρινό

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X