2 Δεκεμβρίου 2023

9:00

Το πνεύμα των γιορτών ξύπνησε μαζί με την όρεξή μας, στη Lidl Food Academy, για το πιο deluxe, χριστουγεννιάτικο μάθημα, το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023!

10:00

Αρχή του μαθήματος με ένα μυρωδάτο gingerbread latte! Ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος φρόντισε για ακόμη μια φορά να… ξυπνήσει τη δημιουργικότητα και την όρεξη των συμμετεχόντων! 

10:30

Συνέχεια με γιορτινή, πλούσια και πεντανόστιμη σαλάτα. Σπανάχι, νιφάδες παρμεζάνας, γλυκό κάστανο, κουλούμπρα, παντζάρι και κόκκινο γκρέιπφρουτ και για ντρέσινγκ μια βινεγκρέτ με μέλι και ρόδι. Ένας πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός που ενθουσίασε τους επίδοξους σεφ και μπήκε στα γιορτινά μενού απευθείας. 

11:30

Μπορεί να λείπει η πάπια από γιορτινό, deluxe μάθημα; Συνέχεια με τραγανή πάπια με σάλτσα μήλου, μούρα και αστεροειδή γλυκάνισο και οι συμμετέχοντες μας απογείωσαν τα πιάτα τους, με στήσιμο πιάτου που θα ζήλευαν επαγγελματίες σεφ.

12:00

Επιδόρπιο με ανεπανάληπτη χριστουγεννιάτικη πουτίγκα με κρέμα ανγκλέζ. Η κουζίνα της Lidl Food Academy μοσχοβόλησε και η γεύση της κατενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες. 

12:30

Έτοιμοι για Χριστούγεννα, με ένα απόλυτα deluxe μενού, για εκλεκτά γούστα!

Συνταγές Σεμιναρίου

Πράσινη σαλάτα με νιφάδες παρμεζάνας και γλυκό κάστανο

Τραγανή πάπια με σάλτσα μήλου, μούρα και αστεροειδή γλυκάνισο

Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα με κρέμα Ανγκλέζ

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X