9 Δεκεμβρίου 2023

9:00

Λίγο πριν μας αφήσει το 2023, προετοιμαστήκαμε για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τον πιο deluxe τρόπο στη Lidl Food Academy: μαγειρεύοντας ένα πλούσιο μενού, με ιδιαίτερες γεύσεις, πολλή φαντασία και γιορτινά υλικά. 

10:00

Υποδεχτήκαμε τους καλεσμένους μας με ένα Bellini: αφρώδες κρασί με πουρέ ροδάκινο και θυμάρι. Ιδανικό για ρεβεγιόν!

10:30

Ο Μάρτης δεν λείπει από την Σαρακοστή και το κάστανο δεν μπορεί να λείπει από την Πρωτοχρονιά! Φτιάξαμε ανάμεικτη σαλάτα με τυρί, προσούτο και γλυκό κάστανο. Πάει ο παλιός ο χρόνος, αλλά αυτή η σαλάτα μένει σίγουρα στο μενού.

11:30

Στη συνέχεια, φτιάξαμε ζυμαρικά με λευκή σάλτσα τρούφας, prosecco και αυγά σολομού. Η βελουδένια γεύση τους ενθουσίασε τους συμμετέχοντες. 

12:00

Το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς θέλει ιδιαίτερα πιάτα και τα προϊόντα Deluxe προσφέρονται γι’ αυτό! Φτιάξαμε φιλέτο στρουθοκάμηλου με σάλτσα αχλαδιού και κόκκινου κρασιού. Για συνοδευτικά, ετοιμάσαμε πατάτες ογκρατέν και κόκκινο λάχανο. Οι συμμετέχοντες μας ένιωσαν πραγματικοί σεφ, μετά από αυτό το εντυπωσιακό πιάτο. 

12:30

Για επιδόρπιο συνδυάσαμε το μοντέρνο με το παραδοσιακό. Ετοιμάσαμε ατομικά cheesecake με μελομακάρονα και πορτοκάλι και το τελικό αποτέλεσμα έγινε ανάρπαστο. Πανέτοιμοι για ρεβεγιόν! 

Συνταγές Σεμιναρίου

Ζυμαρικά με λευκή σάλτσα τρούφας, προσέκο και αυγά σολομού

Φιλέτο στρουθοκάμηλου σε σάλτσα αχλαδιού και κόκκινο κρασί

Ατομικά cheesecake με μελομακάρονα και πορτοκάλι

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X