16 Απριλίου 2022

9:00
Ο σεφ Πετεβίνος είναι ήδη εδώ από νωρίς για την προετοιμασία του σημερινού μαθήματος αφιερωμένο στα απαραίτητα του Πάσχα. Οι συμμετέχοντες καταφτάνουν σιγά σιγά και βρίσκουν έτοιμο υπέροχο καφέ και πρωινό για να δώσουν όλη την προσοχή τους στην παράδοση του μαθήματος!
10:00
Ο σεφ τελείωσε με την παράδοση και οι συμμετέχοντες αρχίζουν να φτιάχνουν τις σημερινές δημιουργίες. Για αρχή έχουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, η απόλυτη πασχαλινή σούπα!
11:00
Πάσχα χωρίς φλαούνα γίνεται; Δεν γίνεται! Οι συμμετέχοντες έμαθαν όλα τα μυστικά της καλής φλαούνας υπό τις οδηγίες του Σεφ Πετεβίνου και σίγουρα θα εκπλήξουν τους καλεσμένους τους στο πασχαλινό τραπέζι!
12:20
Και φυσικά, έχουμε κι επιδόρπιο! Από το πασχαλινό μας σεμινάριο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σοκολατένια γεμιστά αυγά! Μια χρήσιμη παρασκευή που οι συμμετέχοντες θα μπορούν χρησιμοποιούν ολόχρονα!
13:30
Ήρθε επιτέλους η στιγμή όπου οι συμμετέχοντες του μαθήματος θα απολαύσουν τις πασχαλινές δημιουργίες που έφτιαξαν με την βοήθεια του σεφ Πετεβίνου ο οποίος έδωσε σε όλους συγχαρητήρια!

Συνταγές Σεμιναρίου

Γρήγορες και εύκολες κυπριακές φλαούνες με αναρή, χαλούμι και ζύμη από γιαούρτι

Μαγειρίτσα με κοτόπουλο

Πασχαλινά σοκολατένια αυγά

X