Η Lidl Food Academy ταξίδεψε γευστικά στη Νότια Ιταλία 20 τυχερούς συμμετέχοντες στο μάθημα ιταλικής γαστρονομίας!

Συνταγές με έντονα χρώματα και αρώματα, απλές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά, που με την καθοδήγηση του σεφ Κωνσταντίνου Πετεβίνου και των βοηθών, κατάφεραν να αποδείξουν πως η μαγειρική αποτελείται από αγάπη και φαντασία αλλά και από τη σωστή επιλογή των υλικών.

Οι τυχεροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν χειροποίητα ζυμαρικά Ορεκιέτε “Orecchiette”, που προέρχονται από την περιοχή της Puglia στη νοτιοανατολική πλευρά της Ιταλίας, και να τα συνοδεύσουν ιδανικά με μια σάλτα από σπανάκι και αντζούγια. Έπειτα, ακολούθησαν χειροποίητα πράσινα λαζάνια με βασιλικό και για κυρίως πιάτο κανελόνι με κιμά κοτόπουλου και μανιτάρια.

Μια τέτοια γευστική πανδαισία δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς το ανάλογο γλυκό. Ένα λαχταριστό σοκολατένιο κέικ Torta Caprese με σοκολάτα 52% κακάο Fin Carré και λικέρ αμαρέτο, Armilar, ολοκλήρωσε το Σαββατιάτικο τραπέζι της Lidl Food Academy.

Για να δηλώσετε και εσείς συμμετοχή σε ένα από τα επερχόμενα μαθήματα πατήστε εδώ!

X