Με το Πάσχα να πλησιάζει και τις μυρωδιές από τα τσουρέκια και τις φλαούνες να ξεχειλίζουν στις γειτονιές, η Lidl Cyprus οργάνωσε για τους τυχερούς παρευρισκόμενους στη Lidl Food Academy το Σαββάτο 24/03/2018 ένα μενού με “Εναλλακτικές συνταγές του Πάσχα”, δίνοντας τους νέες ιδέες για το πασχαλινό τραπέζι.
Το μενού της ημέρας περιλάμβανε:
- Αυγά σε φωλιές από καπνιστό ζαμπόν Dulano και τυρί γκούντα, με συνοδευτική πράσινη σαλάτα με μηλόξιδο Deluxe και μουστάρδα Kania.
- Μαριναρισμένο κοντοσούβλι κοτόπουλο Του Χασάπη, με χωριάτικη αυγοσαλάτα ζυμαρικών Combino και λεμονάτη σάλτσα βελουτέ μανιταριών shiitake.
- Τις εντυπώσεις έκλεψε το πασχαλινό γλυκό του σεφ, Μελιτίνια Σαντορίνης με αναρή ανάλατη ΓΑΛΠΟ, μέλι Γλυκάνθη και κανέλλα.
Εσείς ποια από τις πιο πάνω συνταγές θα δοκιμάσετε πρώτα;
Ζήστε την εμπειρία της Lidl Food Academy δηλώνοντας συμμετοχή σε ένα από τα επόμενα μαθήματα εδώ!